Fava de Cacau
Camila Elizalde

Camila Elizalde

La Camila Elizalde és una pastissera xilena de 27 anys que durant 9 ha estat treballant com a propietària i fundadora del Taller Culinari Xile, escola especialitzada en pastisseria d’alt nivell, amb més de 15.000 alumnes. És presidenta de la selecció nacional de pastisseria La Vermella Dolça.

La Camila va començar amb una emprenedoria de coques i pastissos personalitzats mentre estudiava una carrera científica (Llicenciatura en Biologia) i després va estudiar Administració Gastronòmica i es va especialitzar en diverses escoles al voltant del món.

Fa 5 anys va trobar la seva vocació: ensenyar i va decidir emprendre-la amb una escola que ha anat equipant a poc a poc fins aconseguir el que és avui, el Taller Culinari Xile.

Actualment continua dedicada a fer classes al seu taller presencial i en línia, com també de manera internacional, àmbit en el qual ha tingut molt d’èxit gràcies al seu enfocament d’educació integral, en què busca ensenyar als seus alumnes no només l’elaboració dels productes sinó també el rerefons químic gastronòmic d’aquests per oferirlos un aprenentatge complet.

La seva pastisseria i brioixeria destaquen per la tècnica i la prolixitat estètica i per les combinacions de sabors i textures equilibrades.

Travel cake d’avellana

Instagram @camilapastrylover