Fava de Cacau
Carla Rodrigues

Carla Rodrigues

Carla Rodrigues

La màgia de crear art en dolç

Carla Rodrigues, també coneguda com Pepper Posh, és una dissenyadora portuguesa de pastissos (Cake Designer), coneguda internacionalment, i galardona-da a nivell nacional i internacional. Aquesta jove d’Almada, Portugal, és una apassionada de les escultures, el modelatge, i l’aerografia. I el seu treball minuciós i el seu perfeccionisme l’han portat a ser un referent en aquest camp.

Dissenya pastissos únics. Materialitza somnis. Crea personatges en dolç.

S’ha format durant anys, amb l’incansable propòsit de buscar més i més la perfecció. És certificada per IEFP, DGERT y PME.

Al Cake Design ha afegit una passió més. Passió per la xocolata. Treballant, jugant i creant xocolates amb dissenys contemporanis.

Carla Rodrigues és formadora del Centre de Formació per al Sector Alimentari de Lisboa. Formadora de modelatge i decoració de pastisseria (aerògraf, glacejat real, bossa de pastisseria, flors …), de cake design, de bomboneria, i formadora de desenvolupament de productes gastronòmics.

Des del 2015 treballa com a Sugar Artist i Cake Designer a Charneca de Caparica, Setúbal, decorant amb pasta de sucre i altres ingredients, pastissos, cupcakes, donuts, macarons i galetes, sola i en col·laboració amb els tallers de cake design i pastisseries. Decorant tot allò inimaginable, creant màgia. Ajuda els clients a fer comandes especials per a grans esdeveniments com casaments, batejos i festes d’aniversari, sempre de manera personalitzada, materialitzant en dolç els somnis de les persones. Dóna formació avançada en modelatge, bustos, tècniques de pintura de pastissos recoberts de pasta de sucre, incloent aerografia i iniciació al cake design, a nivell nacional i internacional. Realitza demostracions nacionals i internacionals. Dóna formació de bomboneria.

I per si fos poc, és Embaixadora de Saracino, Cerart i Magic Colours.