Fava de Cacau
Eric Ortuño

Eric Ortuño

Eric Ortuño

Creativitat i sorpresa, la firma de les seves creacions

Xef pastisser i soci fundador de L´Atelier Barcelona, escola i pastisseria, juntament a Ximena Pastor.

Ortuño inicia la seva carrera al món de la pastisseria l’any 1986. Te la gran sort de tenir com a mestre a Jean François Arnaud. Des de 1993 a 1997 és segon pastisser a Yves Thuries, un dels pastissers més reconeguts a França. I ja a Barcelona és Xef pastisser a Fairmont Rey Juan Carlos I.

Des de  l’any 2000 fins el 2018 es Cap d’estudis de pastisseria i Xef pastisser de l’Escola d’Hostaleria Hofmann de Barcelona.

Eric Ortuño obté diferents guardons. L’any 2010 s’emporta el premi al Millor Croissant de Mantega d’Espanya. Cinc anys més tard guanya el premi Dulcypas a la Millor Pasta de Te  Artesana d’Espanya.

L’any 2019 obre L´Atelier Barcelona, un projecte on mostra el seu costat més creatiu, sense perdre de vista el seu estil reconegut i les delicioses masses i dolços que tants estimen. Ortuño plasma la seva llibertat creativa a la seva pròpia pastisseria. Es poden trobar propostes de tot tipus, des de clàssics actualitzats a idees d’allò més arriscades i en constant renovació, amb el punt de creativitat i sorpresa, marca de la casa, signada per Ortuño. A més, L’Atelier Barcelona te una oferta formativa en forma de cursos d’iniciació, i de mitjana o llarga durada per a professionals, al costat d’un ampli catàleg de cursos monogràfics. Enric Ortuño continua formant amb el seu talent únic i innat per a l’ensenyament.

 L’Atelier Barcelona, tot i la seva joventut, ja és un punt de referència en el sector de l’alta pastisseria a Barcelona. Una pastisseria innovadora, marca de la casa segons Ortuño qui, alhora, no vol oblidar les seves arrels.

@eric.ortuno.