Des de fa més de tres dècades que a l’Escola d’Hoteleria formem professionals de la cuina, la sala i la pastisseria. Al llarg de la nostra història, més de 2.500 alumnes han passat per les nostres aules gastronòmiques, on, a part d’aprendre gastronomia, han crescut com a persones amb identitat pròpia: persones treballadores, amb valors, curioses i molt motivades, ja que dedicar-se a la gastronomia és molt més que tenir un ofici és un estil de vida, característic i emocionant, que demana estar al dia i reinventar-se constantment.
L’alumnat que aposta per Joviat ho fa per una educació de qualitat, actual i creativa, i n’obté la recepta de l’èxit.
Només de pastisseria, ja en portem 25 promocions, on s’han format grans professionals.
En aquesta IV Mostra de Pastisseria serà l’alumnat de pastisseria mateix qui , amb una demostració que hem anomenat “Mateixos ingredients, diferents formats” i que constarà de diferents elaboracions amb els mateixos ingredients, però presentades amb diferents formats, us transmetrà aquesta passió i ganes d’aprendre. Podreu entendre per què han triat ser pastissers i pastisseres.

