Fava de Cacau
Lluc Crusellas

Lluc Crusellas

PASSIÓ, ENERGIA I TALENT

Nascut a Santa Eulàlia de Riuprimer, Lluc Crusellas decideix emprendre la seva carrera com a pastisser als 17 anys. En aquesta època, en què estudiava batxillerat, Nandu Jubany li obre les portes del seu restaurant perquè passi un estiu a la partida de postres. En acabar batxillerat, comença la seva formació com a pastisser. 

L’escola de postres Espai Sucre i el seu curs anual és la seva primera presa de contacte amb la pastisseria, a més de les pràctiques al restaurant Espai Sucre. Allà aprèn guiat  pel cap de cuina del moment, Ricard Martínez. 

Posteriorment, nodreix la seva formació a l’escola Hofmann, on aprèn les bases de la pastisseria sota la direcció del professor Eric Ortuño. En finalitzar el curs, Lluc decideix començar unes pràctiques a La Pastisseria Barcelona i, en acabar-les, Josep Maria Rodríguez l’incorpora al seu equip. És aquí on aprèn els mètodes de producció, organització i equip. 

Actualment, amb 24 anys, Lluc Crusellas és el cap de pastisseria del Carme Pastisseria. La seva arribada, al setembre de 2017, va permetre fer-hi un canvi de tendència i modernitzar-ne els productes.