Fava de Cacau
Ricard Martínez

Ricard Martínez

Ricard Martínez

El dolç segell d’EspaiSucre

Martínez va entrar trepitjant fort en el món de la pastisseria, i ja té un nom propi i consolidat. Realitza projectes per a grans marques de la indústria alimentària, el reclamen constantment per participar a ponències en grans congressos gastronòmics, com Gastronomika, Fòrum Gastronòmic, Madrid Fusió, etc.

Entre el 2008 i el 2015, és Cap de cuina del primer restaurant de postres, realitzant funcions de Cap de cuina i creativitat de tota la part salada del restaurant.

Actualment és professor docent del curs anual i del curs de pastisseria tradicional, des de fa més de deu anys.

Inquiet, apassionat de la seva feina, i en recerca constant de la perfecció en la creativitat, Ricard Martínez forma part del Col·lectiu 21 Brix de joves pastissers des del 2015.

També col·labora en la creació de postres pel restaurant gastronòmic DANI GARCIA RESTAURANTE ( DANI GARCÍA 3 ***), i pel concepte Bibo (Concepte casual). És soci de 2 SUGAR CUPS, empresa dedicada als assessoraments gastronòmics, amb projectes en l’àmbit de la pastisseria i de la cuina. Realitza cartes noves per restaurants, conceptes gastronòmics globals, assessorament en indústria alimentària per grans marques, assessorament global del concepte gastronòmic per a hotels d’alt standing, etc.

Anteriorment Martínez va trepitjar les cuines dels grans: ULIASSI (MAURO ULIASSI 3), en un stage l’any 2008, el RACÓ D’EN FREIXA ( RAMÓN FREIXA 2**) el 2006, o el RACÓ DE CAN FABES (SANTI SANTAMARIA 3) el 2005, entre moltes d’altres experiències.

Ricard Martínez és un tot terreny. Essence, és un dels seus projectes més recents.

Instagram: @ricmaiz

Elaboració: Coco de Fira