Fava de Cacau
Richard Hawke

Richard Hawke

Nascut a Sydney (Austràlia), el Richard va descobrir l’art de la pastisseria amb un xef pastisser clàssic francès a la seva primera feina. Després d’acabar el seu aprenentatge, entusiasmat per aquesta trobada que el va inspirar, va obtenir el seu visat per a França amb un somni d’aprendre dels millors. Es va establir ràpidament a Lió i va trobar un treball amb l’equip de Jérmeme Languillier (Campió del Món, 2009).

Després d’assegurar la seva posició de somni a ENSP, Yssingeaux, França, el Richard va ser capaç de reunir educació, recerca i desenvolupament així com d’oferir un lloc de reunió per als xefs de pastisseria més coneguts a través de tallers i concursos (Relais Desserts, MOF chocolatiers finals, competicions de croquembouche).

El Richard es va especialitzar en l’ensenyament d’estudiants internacionals i va triar una pedagogia centrada en l’aprenentatge i el domini de les habilitats tècniques i el coneixement, que requereixen rigor i perseverança. Amb aquesta experiència, va desenvolupar les seves habilitats i les va aplicar en diverses botigues de pastisseria de la regió de Lió.


La seva visió de pastisseria:

  • Les percepcions de pastisseria sense gluten, sense lactosa i vegana, una perspectiva diferent de les tendències de pastisseria.
  • Productes lliures de gluten sorprenentment saborosos: menys sucre, menys greix, sabors creatius i textures increïbles.

Anna’s Pavlova

Instagram @richardhawkepastry
www.richardhawkepastry.com