Fava de Cacau
Ruth Gou

Ruth Gou

LA JOVE TALENT DEL SECTOR MÉS DOLÇ DE LA GASTRONOMIA

Formada a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona. A la vegada, va poder compaginar els seus estudis treballant a La Pastisseria Barcelona, a l’obrador de Josep M ª Rodríguez G u e ro l a , campió del món de pastisseria l’any 2011. Ruth assegura que aquesta experiència segurament va ser la que li va aportar els coneixements per convertir-se en la millor alumna de la seva promoció. Gràcies a aquest reconeixement, va tindre l’oportunitat d’obtenir diferents beques que la van portar a fer stages en llocs com: The Culinary Institute of America, I+D de Dobla o a la partida de pastisseria de Le Méridien Dubai Hotel & Conference Center.
L’any 2018, li va sorgir l’oportunitat de poder formar part de l’equip de docents del prestigiós Basque Culinary Center, primera universitat gastronòmica a nivell Europeu. Durant dos anys, va poder aportar els seus coneixements al projecte i a la vegada, nodrir-se de tots y cada un dels projectes dels quals va formar part.
La seva última fita professional, ha sigut el nomenament com a integrant de la llista dels “100 joves talents de la gastronomia” en l’àmbit espanyol.
Actualment, treballa en el desenvolupament del seu propi projecte per poder aportar el seu granet de sorra al sector més dolç de la gastronomia.