Fava de Cacau
Sandra Ornelas

Sandra Ornelas

LA PASTRY QUEEN MEXICANA AMB ESSÈNCIA FRANCESA

Originària de Mèxic, Sandra Ornelas comença la seva formació culinària a l’Institut Paul Bocuse (Lió, França) i el 2011 obté el diploma de llicenciatura Arts Culinàries i Management de la Restauració. Té l’oportunitat de formar-se en reconeguts establiments al costat de grans noms de la gastronomia francesa, entre ells La Résidence de la Pinède (3 estrelles Michelin, membre de The Leading Small Hotels of the World, Relais & Châteaux i Els Palaces de la Costa Blava), i l’Hôtel Restaurant L’Abbaye de Talloires (hotel 4 estrelles, membre de Châteaux & hôtels collection).

Després decideix completar la seva formació dirigint el seu aprenentatge cap a la pastisseria i xocolateria al costat de Philippe Rigollot, campió del món de la pastisseria i Millor Obrer de França (MOF) i guardonat el 2012 amb el diploma Menció Complementària com a pastisser, xocolater, confiter i gelater (CFA du Roanne) i amb el diploma Certificat d’Aptitud Professional com a xocolater i confiter (Acadèmia de Grenoble).

Des del 2013, Sandra integra l’equip de formadors de l’École Valrhona i exerceix com a xef pastissera de Valrhona Espanya. El 2017 va ser triada com una de les 10 pastisseres més creatives per la revista Pastry Revolution. El 2018 va aconseguir el tercer lloc en el concurs internacional de pastisseria Pastry Queen, a Rimini, Itàlia.