Fava de Cacau
Stephanie Vastel

Stephanie Vastel

Stephanie Vastel

La pastisseria prêt-a-porter, impecable, directe de París

Stephanie Vastel és de París. Stephanie Vastel porta la pastisseria a la sang. La família d’Stephanie Vastel porta la passió per la pastisseria com marca genètica. I el resultat no podia ser un altre que la signatura de Vastel en cada nova elaboració, amb un segell d’exquisidesa elevada al quadrat.

Vastel viu la pastisseria des de petita. Es forma a l’Escola Grégoire Ferrandi, de París, a més d’estudiar a l’ESTHUA (Universitat de turismo d’Angers), a França, amb una nota mitjana de notable.

Stephanie Vastel destaca des dels seus inicis, marcant noves tendències a la pastisseria i mostrant coneixements profunds d’ingredients tècnics. El seu treball impecable, curós, sofisticat, i inimitable ha portat a Vastel a fer-se un nom entre els grans.

Comença a LA PATISSERIE DES REVES de París, el 2009. Posteriorment se’n va a Nova Zelanda per treballar a KAURICLIFFS LODGE (Relais & Châteaux). L’any 2010 es converteix en la Xef de Partie del MATAKAURI LODGE (Relais & Châteaux) de Nova Zelanda, treballant en l’obertura de l’hotel i en la creació de la carta de postres. A mitjans de 2011 torna a París, i es converteix en Xef de Partie del MANDARIN ORIENTAL de París, en l’obertura de l’hotel.

És el Juny del 2013 quan aterra a Barcelona i entra per la porta gran en el MANDARIN ORIENTAL, com a  Xef Pastisseria executiva, en aquesta nova etapa és responsable del departament de pastisseria i és la persona encarregada de l’oferta de dolç de l’hotel, tant del bar, de la terrassa, i del càtering i restaurant (Bistreau – Angel Leon). El 2015 posa un punt i a part en aquesta etapa.

Col·labora amb el gran Mestre Pastisser Carles Mampel, esdevé Assessora tècnica i demostradora de Pastisseria a la prestigiosa SOSA Ingredients, a Barcelona. Aquí destaquen els seus consells tècnics als clients, les seves demostracions internacionals, i els projectes amb el departament de I&D sobre noves aplicacions.

Des del Gener de 2019 és Assessora tècnica i demostradora de Pastisseria i Xocolateria a Valrhona, a Barcelona.

Sens dubte, Vastel, és una mostra de la distingida i pura pastisseria prêt-a-porter parisenca.

 Instagram: @stephanievastel