Fava de Cacau
Yun Eunyoung

Yun Eunyoung

Yun Eunyoung

Els Éclairs by Garuharu, luxe y qualitat directes de Seúl

Éclair by Garuharu és avui dia un fenomen mundial. La coreana Yun Eunyoung dirigeix l’exitós Garuharu a Seül, Corea. Ella va ser capaç de fer del Paté choux Éclair l’estrella del seu establiment, un clàssic de la rebosteria francesa que els coreans aclamen, realitzat per Eunyoung d’una manera molt personal, amb una tècnica impecable i amb una imatge que causa furor. Un èxit absolut.

Eunyoung guanya diversos premis, entre els quals destaquen el Primer Premi del Chocolate Bonbon, SIBA; el Segon Premi del Chocolate Live, SIBA; el Segon Premi del Sugar Art, SIBA; i el Segon Premi del Pastry, Korea National Skills Competition.

A més de éclairs, Eunyoung també porta al seu establiment una línia de Petits Gâteaux i d’altres elaboracions marcades per una delicadesa, sabors, colors i elegància que els fa únics.

El seu minuciós i gran treball ha convertit Yun Eunyoung en la millor representant de la pastisseria coreana. I aquest any trepitja Sant Vicenç dels Horts per mostrar-nos com treballa. Un autèntic luxe.

Avui en dia, Corea s’ha convertit en un país pioner en l’elaboració de pastissos, amb revistes culinàries de prestigi com Sogood, que escriuen meravelles d’aquesta gran Xef.

Instagram: garuharu_official

Elaboració: Bitter chocolate eclair